Prémium
biztonsági
zármegoldások

Mul-T-Lock - Platform Colors

Válassza ki az Önhöz illő MTL™ Platformot!

A Mul-T-Lock® magas biztonsági szintet nyújtó, szabadalmaztatott zármegoldásokat fejleszt és tervez lakossági és kereskedelmi alkalmazásokhoz.

Speciális és egyedi technológiák felhasználásával széleskörű zármegoldásokat kínálunk, amelyek megfelelnek bármely környezet igényeinek, legyen szó meglévő otthoni biztonsági rendszerek fejlesztéséről vagy vállalkozások növekedésével lépést tartó megoldásokról.

A szabadalmaztatott hengerzár-platformjaink a maximális rugalmasságot és a kényelmet szolgálják, miközben minden platform egyedi hozzáadott értéket nyújt a biztonság, alkalmazkodóképesség, teljesítmény és megfizethetőség terén.

Ezek a platformok megfelelnek a nemzetközi szabványoknak, testreszabhatók, fejlett kulcsmásolás elleni védelmet biztosítanak, és fokozott behatolás elleni védelmet nyújtanak a kiválasztás, fúrás, ütődés és egyéb henger manipulációs formák ellen.

Számos termékünk és megoldásunk alapul szabadalmaztatott platformjainkon, amelyek az általunk bizonyítottan innovatív technológiákon alapulnak, többszörös védelmi réteget biztosítva.

A legmodernebb szabadalmaztatott  technológiát integrálja, ami így Önnek a legkorszerűbb védelmet biztosítja!
Az MTL™600 egy kiváló védelmet nyújtó magas minőségű zárási megoldás mely a megfelelő biztonságot és a kulcs kontrollt is egyben biztosítja felhasználóinak.
Az MTL™400 zárendszer a Mul-T-Lock világszerte elismert tapasztalatát és szaktudását ötvözi egyedi, szabadalmaztatott technológiával, hogy kivételes értéket és fejlett védelmet nyújtson, az Ön nyugalma érdekében.
Az MTL™300 megfelel a nemzetközi szabványoknak és minősítéseknek, valamint MABISZ által is minősített és ajánlott termék

Bemutatjuk az MTL™800 Platformot

A Mul-T-Lock® MTL™800 platformja prémium védelmet, rugalmasságot és kényelmet nyújt, figyelembe véve az ügyfelek igényeit bármely iparágban. 

A szabadalmaztatott platform védelmi elemeket kombinál, hogy létrehozza a hármas zárolási mechanizmust, a kiváló kulcskontrollt és a kiterjedt főkulcs-rendszer képességeit.

  • Dupla alfa rugó: Egy egyedülálló mozgó elem a kulcs penge hegyén, amely egy különleges csappal lép kapcsolatba, létrehozva egy további nyírási vonalat.
  • Egyedi reteszelő mechanizmus: Robusztus biztonsági réteget képez.
  • Teleszkópos csaptechnológia: A Mul-T-Lock bevált technológiáján alapul.
  • A nemzetközi szabványoknak megfelel: Fokozott ellenállást biztosít a zármanipuláció különböző formáival szemben, mint a feltörés, fúrás, ütés.

Főkulcsrendszerek - Egy kulcs, végtelen lehetőség...

Az egyszerű főkulcsrendszer lehetőséget nyújt arra, hogy egyetlen kulccsal minden ajtó nyitható legyen, miközben a felhasználói jogosultságok szigorúan szabályozottak maradnak. A Mul-T-Lock® piacvezető a főkulcsrendszerek tervezésében és kivitelezésében, biztosítva a rendszerek bővíthetőségét és egyszerű karbantartását.
Látogasson el egy hivatalos Mul-T-Lock® Centerbe, és ismerje meg, hogyan teheti biztonságosabbá és kényelmesebbé otthonát vagy vállalkozását.

Egyforma zárlatú rendszerek

Teljes hozzáférés egyetlen kulccsal

Az egyforma zárlatú rendszerekben minden zárat – legyen szó ajtóról, lakatról vagy bútorról – egyetlen kulcs képes kinyitni, így maximális kényelmet és egyszerűséget biztosít a felhasználó számára.

Portál típusú főkulcsrendszerek

Személyre szabott hozzáférés-kezelés

A portál típusú főkulcsrendszer kialakítása lehetővé teszi, hogy bizonyos kulcsok csak adott helyiségekhez adjanak hozzáférést, így növelve az ingatlanok biztonságát és a hozzáférés-szabályozás hatékonyságát.

Egyszerű főkulcsrendszer

Univerzális hozzáférés egy kulccsal

Az egyszerű főkulcsrendszer biztosítja, hogy minden ajtónak legyen egyedi kulcsa, ami csak azt az egy ajtót nyitja, míg a főkulcs valamennyi ajtóhoz hozzáférést nyújt, ezzel növelve a kezelési kényelmet és hatékonyságot.

Csoportos, egymást átfedő főkulcsrendszer

Keresztezett kulcsrendszerek: rugalmasság és biztonság

A vezérkulcsos rendszerek lehetővé teszik, hogy az egyes csoportok főkulcsai más csoportok zárait is nyithassák, miközben egy univerzális vezérkulcs teljes hozzáférést biztosít a rendszer összes zárjához.

Mul-T-Lock® - Alba-Zár Kft.

Az Alba-Zár Kft. a Mul-T-Lock® hivatalos magyarországi forgalmazója, amely magas biztonsági szintet képviselő zárak és hozzáférés-szabályozási megoldások széles választékát kínálja.

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a zárszerkezetek fejlesztésében és gyártásában, biztosítva az intézmények, vállalatok és magánlakások védelmét. Elkötelezettségünk a biztonság, az innováció és a kiváló ügyfélszolgálat iránt tükröződik minden termékünkben és szolgáltatásunkban.