Platformok

A Mul-T-Lock mechanikus kulcsos zárbetét platformokat fejleszt és tervez, hogy megfeleljen az ügyfelek változó igényeinek.

Fejlett és szabadalmaztatott technológiák felhasználásával a Mul-T-Lock innovációiról ismert, amelyek magas minőségű, egyedülálló megoldásokat kínálnak.

Mul-T-Lock - Platformok
A legmodernebb szabadalmaztatott  technológiát integrálja, ami így Önnek a legkorszerűbb védelmet biztosítja!
Az MTL™600 egy kiváló védelmet nyújtó magas minőségű zárási megoldás mely a megfelelő biztonságot és a kulcs kontrollt is egyben biztosítja felhasználóinak.
Az MTL™400 zárendszer a Mul-T-Lock világszerte elismert tapasztalatát és szaktudását ötvözi egyedi, szabadalmaztatott technológiával, hogy kivételes értéket és fejlett védelmet nyújtson, az Ön nyugalma érdekében.
Az MTL™300 megfelel a nemzetközi szabványoknak és minősítéseknek, valamint MABISZ által is minősített és ajánlott termék
A Mul-T-Lock® Classic rendszere a márka világhírnevét megalapozó, mai is széles körben használható, magas biztonsági szintet képviselő zárbetét rendszere
A Mul-T-Lock® Integrator® zárrendszer a 7X7® platform továbbfejlesztett változata. Ezeknek a szabadalom által védett fejlesztéseknek eredményeként a zárbetétek biztonságát megnövelték.
A 7×7® platform a Mul-T-Lock® egyedülálló 7 csapos zárbetétcsaládja.