7X7®

A 7×7® platform a Mul-T-Lock® egyedülálló 7 csapos platformja.

Fúrás és finom nyitás elleni védelem valamint savazással és maghúzással szembeni ellenállóság jellemzi.

A 7 aktív csapnak (31-es oldal méretnél 6db) köszönhetően magas variációs számú fő és vezérkulcsos rendszerek alakíthatók ki belőle.
A zárrendszerbe több típusú 7×7® lakat is integrálható.

A zárbetétekből nagy méretválaszték elérhető az általánosan használt méretek Break-Secure funkcióval rendelkeznek.
Break Secure funkció: a zárbetéten egy vékony bevágás van amivel a leggyakoribb betörési módszert tudjuk kivédeni. Töréssel való próbálkozás esetén a zárbetét nem az általánosan leggyengébb ponton a rögzítőfuratnál középen törik el hanem a gyár által kiképzett vágásnál így megakadályozva a zárszerkezet manipulálását. Az ajtó szerkezetében törés után hátramaradt rész a saját kulcsával nyitható marad.

7×7® platformból egyedi méretek is elkészíthetők modulár alkatrészekből.

A 7×7® zárbetétek és lakatok  MABISZ és nemzetközi minősítésekkel rendelkeznek.

 

Mul-T-Lock® termékajánló

A Mul-T-Lock® Classic rendszere a márka világhírnevét megalapozó, mai is széles körben használható, magas biztonsági szintet képviselő zárbetét rendszere
Az MTL™300 megfelel a nemzetközi szabványoknak és minősítéseknek, valamint MABISZ által is minősített és ajánlott termék
Az MTL™400 zárendszer a Mul-T-Lock világszerte elismert tapasztalatát és szaktudását ötvözi egyedi, szabadalmaztatott technológiával, hogy kivételes értéket és fejlett védelmet nyújtson, az Ön nyugalma érdekében.
Az MTL™600 egy kiváló védelmet nyújtó magas minőségű zárási megoldás mely a megfelelő biztonságot és a kulcs kontrollt is egyben biztosítja felhasználóinak.