Zárbetétek

A Mul-T-Lock® innovatív zárbetéteket tervez, fejleszt és gyárt – mind mechanikus, mind elektromechanikus változatban -, amelyek megfelelnek a világszerte változó biztonsági igényeknek intézmények, vállalkozások és lakóingatlanok számára.

A zárbetétek széleskörű alkalmazási lehetőségei és speciális funkciói, mint például a 3 az 1-ben zárbetétek, a FleX Control (ideiglenes zárolás) zárbetétek és a Construction Master zárbetét, biztonságot és rugalmasságot nyújtanak a felhasználóknak. Ajtóktól a szekrényekig, a Mul-T-Lock® minden biztonsági igényre kínál zárbetét megoldást.

Mul-T-Lock - Zárbetétek
A Mul-T-Lock® MTL™800 platform az MTS+ zárbetétek továbbfejlesztésével jött létre. Integrálja a legmodernebb szabadalmaztatott technológiát, ami így biztosít Önnek egy korszerűbb védelmet!
Egyszerű, kényelmes, rugalmas hozzáférés-ellenőrzés a MTL™600 FleX Control zárbetéttel. Könnyedén szabályozhatja, hogy ki és mikor férhet hozzá otthonához vagy irodájához, mindezt egy egyszerűen kezelhető mechanikai megoldással.
Kiváló védelmet nyújtó, magas minőségű zárási megoldás, mely a megfelelő biztonságot és a kulcs kontrollt is egyben biztosítja felhasználóinak.
Az MTL™300 zárbetét kedvező áron nyújt megfelelő védelmet és kulcs kontrollt a felhasználóinak.
A Mul-T-Lock Integrator® mechanikai platform egy precíziós 7-csapos zárszerkezettel rendelkezik, gyárilag előkészített és szabadalmaztatott ovális kulcsnyersanyagokkal, valamint egyedi indítócsapokkal.
A 7×7® platform a Mul-T-Lock® egyedülálló 7 csapos zárbetétcsaládja. A 7×7® zárbetét MABISZ és nemzetközi minősítésekkel rendelkezik.