Egyszerű főkulcsrendszer

Univerzális hozzáférés minimális kulcsszettel

Ebben az egyszerű főkulcsrendszerben minden egyes ajtóhoz tartozik egy speciális kulcs, amely kizárólag az adott ajtót képes kinyitni, garantálva ezzel az egyedi hozzáférést és a biztonságot.

Emellett rendelkezésre áll egy főkulcs is, ami egyetlen kulcsként funkcionál minden ajtóhoz, lehetővé téve az egész épület vagy intézmény zökkenőmentes és gyors kezelését. Ez a rendszer különösen hasznos lehet olyan helyzetekben, ahol a biztonság mellett a gyors és hatékony hozzáférés is prioritás, például szállodákban, iskolákban, vagy nagyobb irodaházakban.

Az egyszerű főkulcsrendszer ideális megoldás azok számára, akik kevés kulcsot szeretnének maguknál tartani, miközben maximális kontrollt és hozzáférést biztosítanak az összes területre.

Mul-T-Lock® főkulcsrendszerek

A Mul-T-Lock® széles körben kínál mesterkulcsos megoldásokat, amelyek a különböző üzleti szektorok változó igényeit és egyedi környezeteteit célozzák meg. 

Szakembereink segítenek megtervezni, kialakítani és karbantartani azokat a mesterkulcsos rendszereket, amelyek a fejlődéssel és az Ön igényeivel együtt alakulnak.

A Mul-T-Lock® főkulcsrendszerek megoldásai alkalmazhatók bármelyik magas biztonságú zárolási platformunkra. Mindent biztosítunk, ami szükséges az ideális rendszer létrehozásához, amely rendkívül hatékony és hatásos, beleértve a folyamatos szakértői támogatást is.