Termékek

Az Alba-Zár Kft. kínálatában megtalálhatók a Mul-T-Lock® prémium minőségű zárjai és biztonsági megoldásai, amelyek a legmagasabb nemzetközi szabványoknak is megfelelnek.

Kínálatunkban szerepelnek innovatív elektromechanikus és mechanikus zárrendszerek, melyek tökéletes védelmet biztosítanak otthonoknak és vállalatoknak egyaránt.

Mul-T-Lock - Termékek
A 7×7® platform a Mul-T-Lock® egyedülálló 7 csapos zárbetétcsaládja. A 7×7® zárbetét MABISZ és nemzetközi minősítésekkel rendelkezik.
Egyedi dizájnal rendelkező edzett acél köpennyel burkolt kivehető kengyeles lakat bór ötvözet kengyellel. Porvédővel ellátott kulcsnyílással.
Egyedi dizájnal rendelkező edzett acél köpennyel burkolt ugró kengyeles lakat bór ötvözet kengyellel. Porvédővel ellátott kulcsnyílással.
A Mul-T-Lock® Euro Profilú Cilinder kiváló védelmet nyújt minden Euro profilú cilinderhez. Az edzett acél test és a fúrásálló forgó lemez hatékonyan véd a betörési kísérletek ellen.
Egyszerű, kényelmes, rugalmas hozzáférés-ellenőrzés a MTL™600 FleX Control zárbetéttel. Könnyedén szabályozhatja, hogy ki és mikor férhet hozzá otthonához vagy irodájához, mindezt egy egyszerűen kezelhető mechanikai megoldással.
Többféle platformmal elérhető edzett bór ötvözet kengyellel rendelkező lakat. A lakatból a kulcsot kivenni csak zárt állapotában lehet.