MTL™300 (új)

Az MTL™300 zárbetét kedvező áron nyújt megfelelő védelmet és kulcs kontrollt a felhasználóinak.

MTL™300 megfelel a nemzetközi szabványoknak és minősítéseknek, valamint MABISZ által is minősített és ajánlott termék 2033-ig szabadalommal védett kulcs profillal.

  • Kulcskészítés csak az egyedi kódkártya alapján partnereinknél lehetséges!
  • Az MTL™300 egyesíti a funkcionalitást és a behatolás elleni védelmet úgy hogy mindezt elérhető áron biztosítja.
  • Az MTL™300 platform célja az otthoni felhasználókon kívül a kis és középvállalkozások igényinek a kiszolgálása hatékonyan és kényelmesen a biztonságot is szem előtt tartva.

A Mul-T-Lock® MTL™300 platformot a belépő szintű 7×7 zárrendszerből alakították ki amit egy új típusú egyedi teleszkópikus ovális csappal ellátva értek el magasabb biztonsági szintet. Fejlett ellenállással bír a finom nyitással a fúrással és az ütögetéssel próbálkozó illetéktelen nyitási technikáknak Break Secure funkcióval ellátott változatai pedig a zárbetét törés esetén nyújtanak védelmet.

Az MTL™300 nagy méretválasztékban elérhető, ami kompatibilis minden euro-profilú zárbetétet használó zárszerkezettel.

 

Letöltés

MABISZ minősítés (pdf)

Mul-T-Lock® termékajánló

A 7×7® platform a Mul-T-Lock® egyedülálló 7 csapos zárbetétcsaládja.
A Mul-T-Lock® Classic rendszere a márka világhírnevét megalapozó, mai is széles körben használható, magas biztonsági szintet képviselő zárbetét rendszere
Az MTL™400 zárendszer a Mul-T-Lock világszerte elismert tapasztalatát és szaktudását ötvözi egyedi, szabadalmaztatott technológiával, hogy kivételes értéket és fejlett védelmet nyújtson, az Ön nyugalma érdekében.
A legmodernebb szabadalmaztatott  technológiát integrálja, ami így Önnek a legkorszerűbb védelmet biztosítja!