MTL™600 (Interactive+)

Az MTL™600 egy kiváló védelmet nyújtó magas minőségű zárási megoldás mely tökéletes biztonságot és a kulcs feleti kontrollt is egyben biztosítja felhasználóinak.

Mul-T-Lock® MTL™600 kulcsrendszere számos technológiai elemet kombinálva biztosítja a zárási igényeket. Ezek az elemek együtt alkotnak erősebb ellenállást a zár manipulálásának különböző formáival szemben.

  • Kulcskészítés csak kódkártya alapján partnereinknél!
  • MTL™600 megfelel a nemzetközi szabványoknak és minősítéseknek. 2028-ig szabadalommal védett.
  • Az MTL™600 nagy méretválasztékban elérhető, ami kompatibilis minden euro-profilú zárbetétet használó zárszerkezettel maximális védelmet nyújtva ott, ahol szüksége van rá.
  • Magas variációs számú zárrendszerek is rugalmasan összeállíthatók MTL™600 zárbetétekből és lakatokból a megfelelő nyitási jogosultságokat figyelembe véve, a biztonságot valamint nyugalmat biztosítva Önnek és értékeinek.

Az MTL™600 platform az Interactive+ zárbetétből 2021-ben a megújuló elnevezéseknek köszönhetően jött létre így azzal profil azonosság esetén teljes mértékben megegyezik és kompatibilis.

Letöltés

MABISZ minősítés (pdf)

Mul-T-Lock® termékajánló

A Mul-T-Lock® Integrator® zárrendszer a 7X7® platform továbbfejlesztett változata. Ezeknek a szabadalom által védett fejlesztéseknek eredményeként a zárbetétek biztonságát megnövelték.
A Mul-T-Lock® Classic rendszere a márka világhírnevét megalapozó, mai is széles körben használható, magas biztonsági szintet képviselő zárbetét rendszere
Az MTL™400 zárendszer a Mul-T-Lock világszerte elismert tapasztalatát és szaktudását ötvözi egyedi, szabadalmaztatott technológiával, hogy kivételes értéket és fejlett védelmet nyújtson, az Ön nyugalma érdekében.
A legmodernebb szabadalmaztatott  technológiát integrálja, ami így Önnek a legkorszerűbb védelmet biztosítja!