Mul-T-Lock® - Alba-Zár Kft.

Céginformáció

Mul-T-Lock® Ltd-t 1973-ban alapította két fiatal vállalkozó Avraham Bachri és Moshe Dolev, az izraeli Yavne-ban. Napjainkra egy világszerte ismert piacvezető vállalkozássá vált a legmagasabb biztonsági szinttel rendelkező zárszerkezetek piacán.

A Mul-T-Lock® az évek során számtalan nemzetközi szabadalmat jegyzett be, melyek valamennyi termékben (cilinderek, zárak, lakatok, elektromechanikus zárak, kulcsmásoló gépek) megjelennek a mindennapok során.

Az elért sikerek és a nemzetközi elismertség a termékek egyedi tervezésnek, a magas minőségi elvárásoknak, a piaci igényekhez való rugalmas alkalmazkodásnak valamint a kiváló szerviz és ügyfélszolgálati tevékenységnek köszönhető.

A Mul-T-Lock® 2003-ban került a világ legnagyobb zár gyártó csoportja az ASSA ABLOY tulajdonába. Világszerte 30 ezer dolgozó közreműködésével a cégcsoport éves árbevétele meghaladja a 3 milliárd dollárt. Valamennyi Mul-T-Lock® termék rendelkezik a legszigorúbb nemzetközi minősítésekkel, mint az ISO 9001:2000, UL, CEN, VDS, SKG, CPC és A2P. A gyárak és a nemzetközi leányvállalatok az ISO14001 és SI1 8001 szabványok szerint működnek.
 
A Mul-T-Lock® termékeket a világ 120 országában 25.000 hivatalos Mul-T-Lock® Centerben szerelik, több mint 100 millió elégedett vásárló nyugalmát és biztonságát garantálva.

Alba-Zár Kft.

Fedezze fel a Mul-T-Lock® kivételes termékválasztékát, mely az Assa Abloy csoport tagjaként áll rendelkezésére. Kínálatunkban minden megtalálható a legmodernebb mechanikus zárbetétektől és lakatoktól kezdve, az elektromechanikus rendszerekig, amelyek az ipari, kereskedelmi, közügyi és lakossági szegmensek igényeit egyaránt kielégítik.

Kiemelt figyelmet fordítunk a termékek innovációjára és biztonságára, így biztosíthatjuk, hogy megoldásaink a legmagasabb nemzetközi szabványoknak megfelelően védelmet nyújtanak. Legyen szó bármilyen biztonsági kihívásról, a Mul-T-Lock® termékeivel mindig a legjobb védelem mellett dönthet.

Mul-T-Lock - Alba-Zár Kft.