Csoportos, egymást átfedő főkulcsrendszer

Összetett hozzáférés-szabályozás keresztezett csoportkulcsokkal

Ebben a rendszerben a zárbetétek csoportokat alkotnak, amelyek strukturált elrendezést biztosítanak a zárolási megoldásokhoz.

Mindegyik csoport rendelkezik egy saját főkulccsal, amely képes az adott csoport összes zárbetétjét nyitni, így lehetővé téve a csoporton belüli egységes hozzáférést. Emellett létezik egy vezérkulcs, amely egyetemes eszközként funkcionál, képes nyitni az összes rendszerben lévő ajtót, lakatot vagy egyéb zárat, függetlenül attól, hogy melyik csoportba tartoznak. Ez a vezérkulcs ideális a felügyelők, karbantartók és biztonsági személyzet számára, akiknek hozzáférése szükséges az összes területre.

A zárbetétek saját kulccsal is rendelkezhetnek, amely csak az adott zárbetétet képes nyitni, így biztosítva az egyedi hozzáférést, ha szükséges. Ez a rendszer nagyfokú rugalmasságot és biztonságot nyújt, lehetővé téve az egyes felhasználók számára, hogy csak a számukra releváns területekhez férjenek hozzá, miközben a vezetőség képes átfogó kontrollt gyakorolni az egész intézményen vagy épületen belül.

Mul-T-Lock® főkulcsrendszerek

A Mul-T-Lock® széles körben kínál mesterkulcsos megoldásokat, amelyek a különböző üzleti szektorok változó igényeit és egyedi környezeteteit célozzák meg. 

Szakembereink segítenek megtervezni, kialakítani és karbantartani azokat a mesterkulcsos rendszereket, amelyek a fejlődéssel és az Ön igényeivel együtt alakulnak.

A Mul-T-Lock® főkulcsrendszerek megoldásai alkalmazhatók bármelyik magas biztonságú zárolási platformunkra. Mindent biztosítunk, ami szükséges az ideális rendszer létrehozásához, amely rendkívül hatékony és hatásos, beleértve a folyamatos szakértői támogatást is.