Mul-T-Lock® Főkulcsrendszerek

Egy Kulcs, Végtelen Lehetőség

Egyetlen kulcs minden zárhoz, mindez biztonságosan a nyitási jogosultságok figyelembevételével.

A Mul-T-Lock®  piacvezető a fő és vezérkulcs rendszerek tervezésében, és kivitelezésében. A hivatalos Mul-T-Lock®  Centerek rendszeres képzés eredményeként  képesek tetszőlegesen bonyolult vezérkulcsos rendszerek számítógépes tervezésére, kivitelezésére és karbantartására. Önnek mindössze annyi a dolga, hogy befáradva egy hivatalos Mul-T-Lock®  Centerbe igényeit elmondja.
A főkulcsrendszer lehetővé teszi, hogy Ön valamennyi a rendszerben levő ajtót nyithassa, míg a felhasználók egy másik csoportja csak egy meghatározott számú zárat tudjon nyitni. Az így kialakított rendszer biztonságos és kényelmes, hiszen minden a főkulcsrendszerbe foglalt ajtót az előre meghatározott jogosultságok szerint egyetlen kulcs nyit.
 
Egy jól megtervezett főkulcsrendszer a fentieken túl rugalmasságának köszönhetően alkalmas a bővítésre, vagy a rendszeren belüli változtatásokra is.

Mul-T-Lock® főkulcsrendszerek

A Mul-T-Lock® széles körben kínál mesterkulcsos megoldásokat, amelyek a különböző üzleti szektorok változó igényeit és egyedi környezeteteit célozzák meg.

Szakembereink segítenek megtervezni, kialakítani és karbantartani azokat a mesterkulcsos rendszereket, amelyek a fejlődéssel és az Ön igényeivel együtt alakulnak. A Mul-T-Lock® főkulcsrendszerek megoldásai alkalmazhatók bármelyik magas biztonságú zárolási platformunkra. Mindent biztosítunk, ami szükséges az ideális rendszer létrehozásához, amely rendkívül hatékony és hatásos, beleértve a folyamatos szakértői támogatást is.