MTL™800 (MT5+)

A  Mul-T-Lock® MT5+ platform továbbfejlesztésével jött létre. Integrálja a legmodernebb szabadalmaztatott  technológiát,  ami  így  biztosít  Önnek  egy korszerűbb védelmet!

A 2039-ig szabadalommal védett platform egyedülálló elemeket ötvözve egy hármas zárási mechanizmust tartalmaz, amely így kiemelkedő biztonságot tesz lehetővé.

Kulcskészítés csak a zárbetéthez kapott mágneskártyával partnereinknél lehetséges, így amennyiben a kulcsok kontrollja fontos szerepet tölt be Önnél válassza az MTL™800 platformot családja és értékeinek védelme érdekében. Kérjük hogy a mágneskártyára kiemelt figyelmet fordítson az ugyanis egyedi és pótolhatatlan!

A zárbetét felépítésének köszönhetően különösen magas ellenállással bír az ismert illetéktelen zárnyitási módszerek ellen. A zárbetét komplex felépítése és a precízen illesztett belső alkatrészek működése karbantartást igényel. Ásványi olaj mentes kenőanyaggal évente 3-4 alkalommal ( időjárás és használat módjától függően akár többször is) célszerű befújni a kulcsnyíláson keresztül így biztosítva a zárbetét hibátlan működését.

2024-től az előd MT5+ zárbetét kivezetésre kerül és már csak az új MTL™800 zárbetét elérhető.

Tulajdonságok:

  • Teleszkópikus csap a csapban rendszer kiegészítve az oldal csapok által mozgatott acél záróléccel
  • Dupla “alpha” rugó a kulcsszár elején
  • Két oldalán használható nickel-silver kulcsszár
  • Az MTL™800 kulcsok visszamenőleg kompatibilisek az MT5+ platform zárbetéteivel
  • Nagyon magas variációs számú főkulcsos rendszerek készíthetők
  • Modulár zárbetét méretek
  • MABISZ és nemzetközi minősítések

Videó

MTL800 platform videó

Letöltés

MABISZ minősítés (pdf)

Mul-T-Lock® termékajánló

A 7×7® platform a Mul-T-Lock® egyedülálló 7 csapos zárbetétcsaládja.
A Mul-T-Lock® Classic rendszere a márka világhírnevét megalapozó, mai is széles körben használható, magas biztonsági szintet képviselő zárbetét rendszere
Az MTL™400 zárendszer a Mul-T-Lock világszerte elismert tapasztalatát és szaktudását ötvözi egyedi, szabadalmaztatott technológiával, hogy kivételes értéket és fejlett védelmet nyújtson, az Ön nyugalma érdekében.
Az MTL™600 egy kiváló védelmet nyújtó magas minőségű zárási megoldás mely a megfelelő biztonságot és a kulcs kontrollt is egyben biztosítja felhasználóinak.